Blog

Meer weten?

Moet je die prijs zien!

Twee vrouwen bekijken onze wintercollectie. Ik hoor ze zachtjes praten. Woorden als 'mooi' en 'zacht' komen voorbij, maar vervolgens ook 'Moet je die prijs zien!' In deze blog beschrijf ik waarom de prijzen in onze winkel zijn zoals ze zijn.
Lees meer

Basisgarderobe voor een appeltje

Goed, mijn kledingkast is uitgemest en ik heb wat goed ondergoed aangeschaft. Hoe nu verder? Op internet kun je veel vinden over de kledingstukken die in je basisgarderobe of ‘capsulegarderobe’ zouden moeten zitten. 
Lees meer

Hoe kies je het perfecte mannenondergoed?

Mannen, ze zijn er in verschillende vormen en maten en hebben verschillende voorkeuren. Om die reden verkopen wij diverse onderbroeken, boxers en shorts.
Lees meer

Lente, tijd om je kledingkast uit te mesten!

Het mooie weer komt eraan, het is weer tijd om de wintergarderobe om te wisselen voor de lente- en zomerspullen. Mooie gelegenheid om op te ruimen.
Lees meer

Voor wat voor wereld gaan wij?

Voor wat voor wereld gaan wij? Die vraag is de afgelopen weken heel actueel geweest in verkiezingstijd, maar die houdt ons bij Sus en So eigenlijk altijd bezig.
Lees meer

Week van de Circulaire Economie

Van 16 tot 24 januari 2017 is het Week van de Circulaire Economie. Daarom zetten we onze leverancier Mudjeans even in de schijnwerpers. Mudjeans werkt al vanaf het begin circulair door afgedragen spijkerbroeken te verwerken tot garens waarmee nieuwe items worden gemaakt.
Lees meer

Hoe kies ik een duurzame garderobe?

In dit bericht geven we een paar tips om je kledingkast te verduurzamen.
Lees meer

Hoe groen is bamboe?

Onlangs vroeg een mannelijke klant op een zonnige dag waarom we nog geen shirts van bamboe voor heren verkopen. Hij is erg fan van bamboe en wil eigenlijk niets anders meer dragen.
Lees meer

Allergie voor specifieke materialen

Sommige mensen hebben allergische reactie op specifieke materialen. Denk hierbij aan synthetische materialen maar ook aan wol en/of zijde. Hoe zit dat nu?
Lees meer
Klik om te accepteren

Wij maken gebruik van cookies om het winkelen in onze webshop te vergemakkelijken.